Setari Cookie-uri

Suntem în 3.03, zi magică. Semnificația din spatele numărului maestru 33

Ziua de astăzi este una magică - ne aflăm sub influența unui număr maestru. În numerologie, numărul 33 este unul dintre cele mai puternice și poate juca un rol important în viețile tuturor oamenilor dacă știm cum să profităm de această zi. 

Cum putem profita de ziua de astăzi?

Aceasta este o zi foarte importantă, în care Universul este de partea noastră și ne trimite toată energia pozitivă pe care o are. Este momentul să avem încredere în noi, să fim deschiși la nou și să ieșim din zona de confort. Să experimentăm cu lucruri diferite, să nu ne fie teamă de eșec, să ne învățăm lecțiile și să ne continuăm drumul.

Astrele ne sfătuiesc să ne facem un plan bine detaliat pentru următoarele săptămâni, poate chiar luni și să începem să îl respectăm. Să nu mai așteptăm și să ne punem în aplicare ideile începând de astăzi.

Câteva sfaturi pentru ziua de astăzi:

- este momentul să exploatăm puterea universului. Să profităm de oportunitățile apărute și să începem un nou capitol al vieții noastre;

Citește și:

- trebuie să fim buni cu oamenii din jurul nostru. Întotdeauna să oferim iiubire și să fim empatici;

- să ne detașăm de trecut și să încercăm să ne învățăm lecțiile astfel încât să nu mai facem aceleași greșeli în viitor;

- să fim responsabili. Să avem încredere în noi, să luăm deciziile corecte și să ne urmăm visurile. Să luptăm pentru ce ne dorim.

foto main Lucian Milasan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.