Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 8-14 martie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Promit să învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund după diverse măști. Îmi arăt adevărata față.

Taur

Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Gemeni

Dacă asupra trecutului pe care l-am trăit nu mai am niciun control și nici posibilitatea de a alege, în privința prezentului și a viitorului pot decide. Astăzi aleg fericirea, bucuria, iubirea.

Rac

Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Citește și:

Leu

Știu câtă iubire minunată pot oferi. Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste pură cu toți cei din jurul meu.

Fecioară

Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce m-a împiedicat să fiu cu adevărat fericită. Chiar acum, îmi permit mie însămi un nou început. Știu că pot face noi alegeri, noi pași și mă pot îndrepta într-o nouă direcție dacă simt că este ceea ce sufletul meu își dorește.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.