Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 8-14 martie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță

Îmi deschid inima și permit stresului să îmi părăsească sufletul. Este momentul să las trecutul în spate. Este momentul să merg mai departe cu viața mea. Acesta este un nou început, un nou pas, o nouă posibilitate. O nouă zi. O nouă săptămână.

Scorpion

Nu mai aștept nimic de la nimeni. Puterea de a fi fericită este în mâinile mele. Găsesc iubire în sufletul meu. Sunt singura responsabilă pentru liniștea mea.

Săgetător

Învăț arta răbdării. Universul are un plan minunat pregătit pentru mine, trebuie doar să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Între timp, încerc să mă bucur de acest drum minunat.

Capricorn

Mintea mea este plină de gânduri iubitoare și încrezătoare care se reflectă în viața mea. În sufletul meu nu există loc pentru ură, dispreț, negativism. Radiez iubire și ofer dragoste necondiționată.

Citește și:

Vărsător

Respirație cu respirație învăț să accept cine sunt. Respirație cu respirație renunț la toate stările negative... la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Pești

Învăț să am răbdare. Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.