Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 8-14 martie

Află de ce ai nevoie în a doua săptămână din luna martie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să mergi mai departe

În sufletul tău există puterea de a merge mai departe; știu că este dificil, însă nu este imposibil. Ce este al tău este pus deoparte; ai puțină răbdare. Între timp, învață să te bucuri de această perioadă, să te redescoperi și să îți vindeci sufletul.

Capricorn - Ai nevoie doar de tine

În această perioadă este posibil să fii într-o scurtă călătorie către tine însăți; simți nevoia să te regăseșți, să îți dai seama ce te face fericită și de ce ai nevoie pentru viitor. Ai ocazia să descoperi care este drumul tău în viață.

Vărsător - Ai nevoie să te pui pe primul loc

Pentru a oferi iubire oamenilor din jurul tău trebuie ca mai întâi să îți oferi iubire ție însăți. Pentru că doar atunci când te iubeșți pe tine reușești să iubești cu adevărat și celelalte suflete care fac parte din viața ta. Alege să fii puțin egoistă și să ai mai multă grijă de tine.

Citește și:

Pești - Ai nevoie de liniște

În această perioadă ai nevoie de liniște pentru că trebuie să iei câteva decizii importante în ceea ce privește viața profesională. Nu te grăbi, pune în balanță fiecare aspect și detaliu și ia deciziile bazându-te pe intuiție.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.