Setari Cookie-uri

Uneori Universul nu vrea să fii cu dragostea vieții tale (și asta este în regulă). Iată de ce

Unii oameni te pot iubi mai mult într-un an decât alții te-ar putea iubi în 50 de ani. Unii oameni te pot învăța mai mult într-o singură zi decât te-ar putea învăța alții pe parcursul întregii vieți. 

Sunt o romantică incurabilă. Cred în dragostea adevărată pentru că am avut parte de ea. Acea dragoste pe care o simți perfectă. Acea dragoste despre care spui "Nu pot să cred că sunt atât de norocoasă că trăiesc asta."

Genul de dragoste care izbucnește într-o flacără uriașă și apoi arde în liniște, confortabil, ani întregi. Genul de dragoste despre care se scriu romane. Genul de dragoste care te învață mai mult decât ai crezut că vei putea învăța vreodată despre viață, oameni și iubire.

Crezi că acest tip de dragoste funcționează cam așa:

Dacă ai noroc, întâlnești dragostea vieții tale. Alegi să fii cu el, să înveți de la el, să i te oferi lui cu tot sufletul tău și să îi permiți să te schimbe incredibil de mult. Este o experiență complet diferită de tot ce trăiești în această lume.

Citește și:

Însă iată ce nu îți spun basmele: uneori întâlnești iubirea vieții tale, însă nu rămâi cu ea pentru totdeauna.

Nu ajungi să te căsătorești cu el, să îmbătrânești alături de el, să îl țîi de mână pe patul de moarte după o viață trăită bine împreună.

Nu ajungi să rămâi întotdeauna alături de dragostea vieții tale pentru eternitate deoarece în lumea reală dragostea nu înseamnă totul. Nu rezolvă diferențele ireparabile, nu triumfă asupra bolilor, nu elimină rupturile religioase și nici nu ne salvează de noi înșine când suntem vicleni.

Nu ajungi să rămâi întotdeauna alături de dragostea vieții tale deoarece uneori dragostea nu este tot ceea ce contează. Uneori vrei o casă mică la țară cu trei copii și el își dorește o carieră în care nu are timp să respire într-un oraș aglomerat. Uneori ai o lume întreagă de explorat și lui îi este teamă să se aventureze în necunoscut. Uneori aveți visuri atât de diferite încât ajungeți să mergeți pe drumuri separate.

Citește și:

Uneori, cea mai dificilă și potrivită alegere pe care o puteți face este să vă îmbrățișați, să vă luați rămas bun și să vă continuați viața diferit.

Însă iată un alt lucru important pe care nu ți-l va spune multă lume despre găsirea iubirii vieții tale: faptul că nu ești cu el nu înseamnă că nu vei mai întâlni niciodată dragostea.

Unii oameni te pot iubi mai mult într-un an decât alții te-ar putea iubi în 50 de ani. Unii oameni te pot învăța mai mult într-o singură zi decât te-ar putea învăța alții pe parcursul întregii vieți.

Unii oameni vin în viața noastră doar pentru o anumită perioadă de timp, însă au un impact pe care nimeni altcineva nu îl poate egala sau înlocui vreodată.

Citește și:

Și cine suntem noi pentru a minimiza semnificația acelor oameni? Pentru a ne aminti cu dor de momentele frumoase petrecute împreună? Pentru a le mulțumi pentru lecțiile de viață învățate? Poate că ar trebui să fim recunoscători că am întâlnit astfel de oameni. Și să îi acceptăm ca suflete temporare în viața noastră. Să îi iubim. Să îi iertăm dacă ne-au rănit când au ales să plece astfel încât să putem încheia și noi capitolele dureroase și să mergem mai departe cu viața noastră.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.