Setari Cookie-uri

Adu armonia și zenul primăverii în casa ta folosind trucurile Feng Shui

Primăvara înseamnă schimbare - și ne putem folosi de această schimbare pentru a aduce armonia, energia pozitivă, calmul și pacea în casele noastre. Aici intervine arta Feng Shui. 

Primăvara este aici. Zilele mai lungi și nopțile mai scurte ne vor scoate din monotonia iernii. Temperaturile vor crește și vor aduce natura la viață.

Primăvara înseamnă schimbare - și ne putem folosi de această schimbare pentru a aduce armonia, energia pozitivă, calmul și pacea în casele noastre. Aici intervine arta Feng Shui.

Iată câteva sfaturi importante de care să ții cont în următoarea perioadă:

1. Plante și flori proaspete în casa ta

Primăvara este despre culoare, despre miros, despre natură. Este momentul să ai mai multă grijă de plantele pe care deja le ai în apartament - să le cureți frunzele uscate, să le schimbi pământul și vasele. Dacă nu ai plante, investește în unele cu frunze verzi pentru a crea armonie și a atrage energia pozitivă.

Citește și:

2. Cumpără detalii cu nuanțe de roșu

Decorațiuni, veselă, poate chiar și fructe. Această culoare puternică invită energia abundenței în casa ta. Sfatul nostru: asigură-te că în fiecare zi ai în coșul de fructe și legume produse roșii (mere, roșii, mango, ridichi, căpșuni și toate fructele primăverii).

3. Fă ordine

Este momentul să încerci să îți pui casa la punct. Scapă de praf, de pânzele de păianjen de pe tavan sau de la colțuri. Scapă de lucrurile pe care nu le mai folosești și de hainele pe care nu le mai porți - donează-le sau vinde-le.

4. Permite-i vântului să zboare toată energia negativă

Vântul aduce cu el energie și nu ar trebui să perturbăm circulația acestei energii. Deschide larg ferestrele și permitei vântului să zboare energia negativă și să umple încăperile cu noua energie Chi a primăverii.

Citește și:

5. Schimbă decorul

Gata cu decorațiunile de iarnă, gri, reci. Vremea se schimbă, iar culorile copacilor de schimbă. Trebuie să ne schimbăm și noi. Așadar, cum o facem? Este foarte simplu - putem face câteva schimbări în locuință prin repoziționarea mobilierului sau putem investi în decorațiuni simple, pastelate, colorate, pline de viață.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.