Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28 martie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță

Degeaba caut fericirea în alte locuri... pentru că ceea ce caut este deja în mine. Începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Scorpion

Astăzi învăț să fiu fericită. Aleg să mă bucur de fiecare lucru mărunt care mi se întâmplă, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri speciale.

Săgetător

Lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine. Toate lucrurile care contează cu adevărat - frumusețea, iubirea, creativitatea, bucuria - ele sunt în sufletul meu și așteaptă să fie descoperite.

Citește și:

Capricorn

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Vărsător

Mă eliberez de toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Pești

Grija este o pierdere masivă de timp și de energie. Nu schimbă nimic. Astăzi aleg să elimin grijă din gândurile și din sufletul meu.

foto main: rafstory, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.