Setari Cookie-uri

Cele mai bune măști pentru păr cu avocado

Există multe motive pentru care iubim avocado: conține vitamine și grăsimi sănătoase, poate fi consumat la orice masă și este un adevărat dar al naturii pentru piele frumoasă și păr strălucitor.

Acesta este motivul pentru care avocado e atât de des folosit în tratamentele de înfrumusețare naturiste, făcute acasă. Uleiurile conținute de avocaado sunt deosebit de benefice pentru sănătatea părului, reușind să hidrateze scalpul și să repare părul degradat, oferindu-i rezistență și strălucire.

De ce este avocado benefic pentru păr? Știm deja că avocado este bogat în acizi grași esențiali. În afara faptului că sunt esențiali pentru sănătatea întregului organism, aceste grăsimi sunt în acelați timp nutritive și hidratante pentru părul uscat și degradat.

De asemenea, avocado conține biotină, o substanță folosită de mult timp pentru a fortifia părul casant, cu tendință de rupere. Acest fruct este bogat și în vitaminele B și E, care au rol antioxidant și combat efectele negative ale factorilor de mediu.

Citește și:

Citeste continuarea pe eva.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.