Setari Cookie-uri

Află care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2021

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune mantra de care ai nevoie pentru luna aprilie. 

Luna aprilie este aici și are puterea de a vindeca rănile trecutului, de a ne ajuta să iertăm oamenii care ne-au rănit și de a readuce la viață până și cele mai triste și rănite suflete.

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie pentru luna aprilie în funcție de luna în care te-ai născut.

Berbec

Compasiunea este infinită și mă însoțește la orice pas. Sunt concentrată și merg în continuare pe același drum cu sufletul meu pereche.

Taur

Fiecare părticică a trupului meu exprimă iubire. Am o inimă caldă, care știe ce înseamnă dragostea adevărată. Sunt dragoste încarnată.

Gemeni

Relațiile contează. Poveștile inspiră. Sunt mai deschisă și mai prezentă. Sunt pregătită să îmi întâlnesc iubirea de o viață.

Citește și:

Rac

Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine. Nu mai lupt împotriva destinului, fac un pas în spate și mă las pe mâinile Universului.

Leu

Astăzi aleg să mă simt bine. Astăzi aleg să fiu cu zâmbetul pe buze tot timpul. Astăzi aleg să îi influențez pozitiv pe oamenii din jurul meu. Astăzi aleg să fiu fericită.

Fecioară

Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sunt gata să trăiesc cu toată ființă mea. Sunt gata să simt cu tot sufletul meu. Sunt gata să iubesc cu toată inima mea.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.