Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 5-11 aprilie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să faci un pas în spate

Nu mai grăbi lucrurile. Nu mai fugi de tot ce se află în prezent. Este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea, să îți arate care sunt planurile pe care le-a pregătit pentru tine. Crede-mă, vei fi surprinsă în cel mai frumos mod posibil.

Fecioară - Ai nevoie de timp pentru tine

Ai oferit tot timpul pe care l-ai avut oamenilor din jurul tău, iar acum te simți epuizată și secată de energie. Încearcă să te odihnești, să faci un pas în spate și să petreci mai mult timp cu tine; este important să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de ceilalți.

Balanță - Ai nevoie să nu te dai bătută

Știu, este greu drumul pe care ai ales să mergi... însă nu este imposibil. Învață să crezi în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu te da bătută, este doar un mic hop peste care trebuie să treci. Continuă să faci pași mărunți, dar siguri și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să fii fericită

Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să privești adânc în inima ta și să îți dai seama ce îți lipsește, iar apoi să nu ai liniște până când nu ajungi în acel punct în care te simți împlinită, liniștită și împăcată cu tine însăți. Ai răbdare, această călătorie durează ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.