Setari Cookie-uri

5 culori care se poartă în vara 2021

Vara aceasta poți include în ținutele tale culori puternice și luminoase. Printre nuanțele vedetă ale sezonului se numără verdele și rozul intens.

Pe măsură ce zilele devin tot mai calde, crește și dorința de a evada din rutina cu care avem de-a face de mai bine de un an. Iar primul pas pe care îl putem face este să aducem un plus de culoare și prospețime în ținutele noastre. Iată câteva dintre culorile care se poartă în vara 2021:

Orice nuanță de verde. Tonul de verde care se poartă în acest sezon este dificil de numit. Unii îi spun verde neon, alții verde lime. Dar în același timp se poartă verde smarald sau verde pastel. Indiferent care dintre aceste nuanțe este preferata ta, important este că vei găsi o mulțime de piese interesante în aceste culori. Pe lângă rozul intens, această culoare pare să fi devenit preferata fashionistelor pentru primăvară-vară 2021. Și creatorii de modă au inclus verdele în noile lor colecții. Versace, Brandon Maxwell, Bottega Veneta și Molly Goddard sunt numai câteva dintre brandurile faimoase care au propus pentru acest sezon piese în tonuri de verde.

Citește și:

Citeste continuarea pe eva.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.