Setari Cookie-uri

Luna Noua in Berbec de pe 12 aprilie vine pentru a ne pregati sufletele pentru inceputuri magice

Luna Noua in zodia Berbec va avea loc pe data de 12 aprilie, la ora 5:29, ora Romaniei si va aduce cu ea o energie puternica, magica, divina. 

In cazul in care simtim ca suntem limitati, trebuie sa incercam sa ne schimbam mentalitatea - cel mai probabil, gandurile negative incerc sa preia controlul. De aceea ar fi bine sa incercam sa avem o abordare mai pozitiva si mai optimista.

Eliminarea gandurilor dificile este intotdeauna o sarcina grea, insa devine mult mai usoara, mai simpla, mai naturala in timp. Trebuie doar sa ne lasam mintea sa se exprime deschis in timpul momentelor critice.

Congregatie puternica pe cer

In aceasta perioada vom fi martorii unei puternice congregatii cosmice intre Mercur, Venus, Chiron, Eric, Luna si Soare. Acest lucru va crea cu siguranta o energie de foc care va stimula progresul si va pune accentul pe dorintele noaste (in loc de inhibitiile noastre).

Desi energia de foc ia de cele mai multe ori forma impulsivitatii, utilizarea ei corecta ne va aduce noi oportunitati frumoase si ne va deschide drumuri interesante.

Citește și:

Ne indreptam atentia asupra vietii sentimentale

Venus si Pluto sunt doua planete foarte active in aceste zile din aprilie. Configuratia Venus-Pluto stimuleaza relatiile noastre si ne incurajeaza sa fim atenti la situatia actuala din viata noastra si sa facem cateva alegeri pentru a ne echilibra puterea pe care o posedam. Este momentul sa facem un pas in spate, sa privim cu atentie la ce am construit cu oamenii din jurul nostru si sa reflectam asupra modului in care am dus luptele de putere in relatii. Luna Plina ne ofera sansa de a rezolva conflicte dureroase, de a incheia capitole dificile si de a merge mai departe cu viata noastra.

foto main Darkfoxelixir, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.