Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertandu-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Capricorn - Renunță la teama de iubire

Iubește cum nu ai mai iubit până acum. Iubește fără granițe, fără reguli, fără ziduri în jurul inimii tale. Iubește cu sufletul, cu inima, cu trupul, cu toată ființa ta. Nu-ți fie teamă să te bucuri de cel mai pur sentiment din lume.

Vărsător - Renunță să te mai întorci în trecut

Trecutul s-a întâmplat și oricât de mult ai încerca nu mai poți face nimic pentru a schimba lucrurile. Acceptă tot ce ai trăit și mergi mai departe cu viața ta. Prezentul poate fi incredibil de frumos dacă faci puțin efort să trăiești așa cum îți dorești.

Citește și:

Pești - Renunță la gândurile negative

Nu permite gândurilor negative să îți controleze viața. Ele nu te definesc. Nu permite ca mintea ta să fie bombardată cu anxietate, griji și stres. În momente mai puțin frumoase, concentrează-te pe lucrurile pozitive și învață să îți numeri binecuvântările.

foto main C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.