Setari Cookie-uri

Acest test tibetan antic îți va dezvălui cine ești cu adevărat

Acest test tibetan antic îți va arăta o parte importantă din tine - o parte pe care nici măcar nu o cunoști - și va pune în perspectivă multe lucruri importante. 

Există 3 straturi cunoscute ale psihicului nostru: conștient, subconștient și inconștient.

Partea conștientă este cea care este prezentă într-un anumit moment - este partea rațională a minții noastre cu care acceptăm realitatea. Ea este, practic, camera căpitanului, locul din care este condusă nava, și nu știe toate celelalte mecanisme ale noastre.

Partea subconștientă este mediatorul dintre partea conștientă și inconștientă a psihicului tău.

Partea inconștiență este o lume cu totul nouă pentru tine. Indiferent de cât de mult te cunoști, inconștientul rămâne un mister. Dacă acesta ar fi cunoscut, atunci ar deveni conștient. El păstrează secretele a tot ceea ce îți construiește caracterul.

Cu toate acestea, există modalități de a surprinde straturile inconștiente. Acest test tibetan antic îți va arăta o parte importantă din tine - o parte pe care nici măcar nu o cunoști - și va pune în perspectivă multe lucruri importante.

Citește și:

Sfat important: Pentru cele mai bune rezultate, răspunde intuitiv și sincer fără a te gândi prea mult.

Ești pregătită? Să începem!

Ia o foaie de hârtie și un pix.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci: Folosindu-ți imaginația, creează cinci animale în fața ta. Vezi un tigru, o vacă, o oaie, un porc și un cal.

Acum aliniază-le în ordinea pe care tu o preferi. Încearcă să te miști repede, nu gândi foarte mult situația. Pur și simplu scrie ordinea care crezi tu că este cea mai bună.

Al doilea lucru pe care trebuie să îl faci: Finalizează fiecare dintre propozițiile de mai jos folosind un adjectiv pentru fiecare substantiv:

Un câine este.....
O pisică este......
Un șobolan este....
Cafeaua este.....
Marea este.....

Al treilea și ultimul lucru pe care trebuie să îl faci: Imaginează-ți în fața ta cinci persoane care sunt importante în viața ta. Apoi alege o culoare de mai jos destinată fiecărei persoane. Folosește-ți intuiția și instinctul:

Citește și:

Galben
Portocaliu
Roșu
Alb
Verde

Așadar... ce înseamnă toate astea pentru tine? Da pagina pentru a afla!

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.