Setari Cookie-uri

Ele sunt cele mai înțelepte și mai intuitive semne zodiacale. Văd chiar prin tine

Intuiția lor este dar divin. Nici nu trebuie să le spui ceva - își dau seama imediat ce te privesc în ochi. Află dacă și tu te regăsești printre ele.

Fiecare semn zodiacal este unic și nu are doar propriile sale trăsături, ci și dorințe, atitudini, stări de spirit - și un simbol diferit. Se spune că Universul este format din patru elemente importante: aer, apă, pământ și foc.

Fiecare element îi este atribuit unui anumit semn zodiacal.

Iată care sunt cele mai înțelepte semne zodiacale:

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane foarte raționale, intelectuale, cu o gândire extrem de logică. Le place independența, libertatea și aventura. Este posibil să nu fie atât de emoționali deoarece evită contactele foarte profunde, care să scoată la iveală latura lor sensibilă. Iau cele mai bune decizii (chiar și în momentele tensionate, de criză) și întotdeauna se lasă conduși de intuiție indiferent de sfaturile pe care le primesc de la oamenii din jurul lor - își trăiesc propria viață după propriile reguli, dorințe, visuri, planuri.

Citește și:

Vărsătorii nu te vor dezamăgi niciodată. Sunt acolo pentru tine, te susțin necondiționat și luptă alături de tine pentru a te ajuta să depășești momentele dificile. O calitate incredibilă de-a lor este faptul că sunt buni vizionari - privesc lucrurile din alte puncte de vedere, cu alți ochi și reușesc să descopere detalii pe care nimeni nu le mai descoperă.

Sunt creativi și mintea lor lucrează non stop la idei noi. Sunt ganditori și filozofi. Motto-ul care îi caracterizează cel mai bine: "Încearcă să faci din această lume un loc mai bun."

Balanță

Balanțele sunt cunoscute a fi paradoxale însă, fără îndoială, sunt înțelepte precum Vărsătorii. Sunt amabile, raționale și blânde. Iubesc comunicarea, sunt extrem de sociale și deschise. Au un dar aparte - acela de a își da seama imediat când o persoană minte. Sunt perfecționiști în a depista chiar și cei mai pricepuți mincinoși.

Citește și:

Înainte de a lua o decizie, analizează fiecare detaliu, încearcă să privească situația din toate unghiurile, astfel încât să se asigure că hotărârea este una corectă, finală, ireversibilă.

Sfaturile lor sunt întotdeauna cele mai bune. Reușesc să scoată din probleme dificile persoane dragi pentru că știu cum să acționeze în situații de criză. Dacă treci printr-un moment greu, vorbește cu o Balanță - te va ajuta imediat.

Motto-ul după care se ghidează Balanțele: "Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri."

Atât Vărsătorii, cât și Balanțele sunt semne de aer și sunt raționale, creative, inteligente, analitice. Sunt diferite, însă înțelepciunea lor le leagă enorm. Sunt suflete pe care te poți baza și de care poți depinde oricând.

Citește și:

foto main patronestaff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.