Setari Cookie-uri

Alege o usa de primavara si afla ce te asteapta in urmatoarele luni

Fericire, schimbare, iubire? Alege o usa pe care vrei sa o deschizi si descopera ce surprize iti pregateste Universul pentru urmatoarele luni.

Daca ai ales prima usa:

In viata ta urmeaza sa se instaleze cea mai linistita perioada din acest an. O astepti cu zambetul pe buze si cu sufletul deschis. Dupa o perioada agitata, dureroasa, incarcata emotional, a venit momentul sa faci un pas in spate si sa ii permiti divinitatii sa preia controlul si sa iti arate care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Intre timp, relaxeaza-te si bucura-te de tot ce urmeaza. Nu uita ca nu conteaza atat de mult destinatia, ci calatoria.

Sfatul Universului pentru tine: a venit momentul sa te linistesti. Sa ii poti permite sufletului tau sa ia o pauza. Sa iti inveti lectiile si sa te bucuri de aceasta calatorie cu toata inima ta.

foto: Anna Oleksenko, Shutterstock

Daca ai ales a doua usa:

Pentru tine urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade de pana acum si asta deoarece Universul iti propune sa te concentrezi asupra vietii sentimentele - pentru ca acolo se intampla magia. In cazul in care esti deja intr-o relatie, este posibil sa iei taurul de coarne si sa indraznesti sa faci pasul cel mare. Daca esti singura, nici nu esti pregatita pentru ce urmeaza. Cupidon are sageata deja pregatita si abia asteapta sa iti scoata in cale sufletul pereche.

Citește și:

Sfatul Universului pentru tine: Sa nu iti fie teama sa spui ce ai pe suflet, sa vorbesti deschis despre sentimentele si emotiile tale fara sa iti fie teama ca vei fi judecata. Astfel vei crea cele mai frumoase si mai sincere relatii cu oamenii din jurul tau.

foto Don Mammoser, Shutterstock

Daca ai ales a treia usa:

Te asteapta cea mai frumoasa perioada a acestui an. Univerul isi pregateste numeroase surprize, schimbari interesante si momente cu adevarat speciale ce vor trece testul timpului. Crede-ma cand iti spun ca nici in cele mai faine visuri ale tale nu ti-ai imaginat ca vei avea parte de o astfel de viata. Dupa tot ce ti s-a intamplat in ultima perioada, a venit momentul sa traiesti cu adevarat, sa te bucuri de viata, sa sarbatoresti cu zambetul pe buze clipa de clipa.

Sfatul Universului pentru tine: Traieste. Traieste acum. Traieste cu fiecare celula a corpului tau. Fa ce iti place. Bucura-te de oamenii din jurul tau si nu mai privi deloc in trecut. Aceasta este viata ta.

Citește și:

foto Anna Oleksenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.