Setari Cookie-uri

3 Parteneri care seamănă cu sufletul tău pereche, dar nu sunt. Cum îți dai seama?

Oricât de mult ai încerca să îl găsești, să forțezi lucrurile, să grăbești timpul, nu vei reuși să îți întâlnești sufletul pereche decât atunci când va fi momentul potrivit. 

2. Persoana complet diferită de tine

Există un alt clișeu în iubire - acela în care se spune că opusurile se atrag. Da, poate că se atrag, însă asta nu înseamnă că atunci când întâlnești un bărbat complet diferit de tine, este clar că el este sufletul tău pereche.

În general, suntem atrași de oameni care sunt diferiți de noi deoarece suntem intrigați de ei, suntem curioși și vrem să aflăm mai multe despre modul în care își trăiesc viața - însă o relație până la adânci bătrâneți între persoane complet diferite este aproape imposibilă.

De aceea ar fi bine să nu te mai gândești că sufletul tău pereche este diferit de ține. Nu mai căuta iubirea în locuri nepotrivite.

3. Persoana care seamănă cu un membru al familiei

Citește și:

De foarte multe ori ajungem să fim în relații cu persoane care seamănă foarte mult la comportament și obiceiuri cu un membru al familiei (în general este vorba despre părinți). Alegem parteneri în funcție de ceea ce proiectează familia noastră asupra noastră și, prin urmare, întâlnim oameni care sunt cumva apropiați de cei pe care dorim să îi avem întotdeauna alături de noi.

Avem tendința de a vedea astfel de oameni ca fiind perfecți și să ne spunem că sunt sufletele noastre pereche. Însă nu este adevărat. Un lucru important de care trebuie să ținem cont - și de la aceștia vom învăța lecții importante care ne vor contura și ne vor ajuta să ajungem și mai aproape de adevăratul suflet pereche.

foto main Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.