Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Taur. Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni 

A venit momentul ca Soarele să strălucească puternic în zodia Taurului - cu această ocazie, Universul ne promite o perioadă incredibil de frumoasă, cu surprize neașteptate, energie pozitivă și schimbări care să ne ajute să ne împlinim cele mai mari visuri.

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Am tot ce îmi trebuie pentru a face din următoarele săptămâni cea mai bună perioadă a vieții mele. Mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze și sunt recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc.

Taur

Simt iubire la fiecare pas. Simt bunătate în fiecare suflet pe care îl întâlnesc. Simt încredere cu fiecare schimbare pe care o fac. Simt fericire cu fiecare celulă a corpului meu.

Gemeni

Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Am încredere în Univers. Știu că el mă ghidează cu fiecare pas pe care îl fac.

Rac

Manifest lucruri minunate în viața mea, atunci când gândurile mele vin dintr-un loc iubitor. Mă eliberez de ură, de resentimente, de furie și de toate celelalte sentimente negative și îi permit inimii mele să se încarce cu gânduri optimiste și cu emoții pozitive.

Citește și:

Leu

Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Indiferent de cât de greu mi se pare, astăzi aleg să fac un pas în față, să îmi înfrunt temerile și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Fecioară

Sunt bucuroasă, îi apreciez pe ceilalți și sunt recunoscătoare pentru fericirea din viața mea. Astăzi arăt lumii lumina din mine. Astăzi arăt bucurie la fiecare pas.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.