Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Taur. Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni 

A venit momentul ca Soarele să strălucească puternic în zodia Taurului - cu această ocazie, Universul ne promite o perioadă incredibil de frumoasă, cu surprize neașteptate, energie pozitivă și schimbări care să ne ajute să ne împlinim cele mai mari visuri.

Balanță

Am încredere în mine și lupt pentru a îmi împlini visurile. Mă conectez la țelurile mele în fiecare zi și ele devin din ce în ce mai tangibile.

Scorpion

Merg mai departe. Pas cu pas. Nu mă mai tem de nimic. Fac alegeri pozitive și atrag fără efort tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericită și a avea succes.

Săgetător

Trăiesc cu entuziasm fiecare clipă. Mă bucur la lucurile mărunte. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am. Mă bucur de momentul prezent pentru că acum se întâmplă viața mea. Sunt fericită cu fiecare celulă a corpului meu.

Capricorn

Fiecare experiență pe care o am este perfectă pentru evoluția mea. Pas cu pas mă îndrept către împlinirea visurilor. Pas cu pas sunt mai puternică. Pas cu pas obțin ceea ce îmi doresc de la viață.

Citește și:

Vărsător

Viața mă susține pe mine și visurile mele, în toate modurile posibile. Universul îmi este alături și mă ajută în momentele dificile. Am încredere că divinitatea are grijă de sufletul meu.

Pești

Începând de astăzi aleg să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Astăzi creez pentru mine o zi minunată și un viitor minunat. Mă așteaptă lucruri incredibile.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.