Setari Cookie-uri

Lucrurile se vor schimba mai repede decât crezi. Ai încredere în Univers

S-ar putea să întâlnim multe înfrângeri, dar nu trebuie să fim învinși. Poate că este necesar să întâlnim înfrângerile astfel încât să știm cine suntem, ce ne face mai puternici, ce putem depăși. 

Adesea lucrurile trebuie să meargă prost pentru ca mai apoi să meargă bine. De fapt, dacă drumul pe care îl parcurgi este întotdeauna ușor, probabil că mergi pe un drum greșit. Mulți dintre noi știu că acest lucru este adevărat. Cu toate acestea atunci când viața devine deosebit de dificilă, ne este greu să ne amintim asta.

În cele mai întunecate momente, amintește-ți că fiecare eșec este doar un pas necesar spre succes, fiecare descoperire a ceea ce este greșit te ajută să mergi către ceea ce este corect, fiecare încercare grea epuizează o formă tentantă de viitor greșit și fiecare adversitate va ascunde, pentru o perioadă scurtă de timp, calea ta finală către fericire și succes.

Te rog, amintește-ți următoarele lucruri în momentele dificile:

Citește și:

1. Durerea pe care ți-o provoci singură este cea care nu îți permite să fii fericită. Fericirea îți oferă posibilitatea de a fi bine cu ceea ce este în momentul prezent - și nu te pune să te concentrezi pe ceea ce nu ai sau să îți faci griji cu privire la ceea ce ar putea fi.

2. Locul în care ești în acest moment este un pas necesar pentru tine.Ține minte asta: locul în care te afli acum este exact locul unde trebuie să fii pentru a ajunge acolo unde vrei să ajungi mâine.

3. Să nu obții ceea ce îți dorești poate fi uneori o binecuvântare ascunsă din partea lui Dumnezeu. Profită de un astfel de moment pentru a reevalua lucrurile și a îți da seama de ce ai nevoie cu adevărat.

4. Lucrurile se vor schimba (din nou).... mai repede decât crezi tu. Nu poți evita schimbarea - este procesul vieții în sine. De fapt, totul se schimbă în fiecare minut al vieții noastre.

Citește și:

5. Trebuie să fii foarte clară cu privire la modul în care vrei să mergi mai depate. Agoniile și frustrările vor dispărea doar atunci când vei avea ceva real și pozitiv cu care să le înlocuiești. Fericirea nu este un scop, este rezultatul unei vieți bine trăite. Întrebarea este: cum vrei să îți trăiești viitorul?

foto main agsandrew, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.