Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 aprilie - 2 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Leu - Renunță la tot ce ține de trecut

S-a întâmplat și nu mai poți face nimic pentru a schimba ceva. Acceptă asta o dată pentru totdeauna și mergi mai departe. Este timpul să scrii un nou capitol din cartea vieții tale.

Fecioară - Renunță la oamenii care te-au rănit

Acești oameni nu merită să fie în preajma ta dacă au ales să îți facă rău și să se joace cu sentimentele tale. Învață să ai mai multă grijă de tine și de inima ta, alege să fii egoistă și să te îndepărtezi de tot ce este toxic.

Balanță - Renunță la ura care crește în inima ta

Foarte multe persoane ți-au greșit și te-au dezamăgit profund în ultima perioadă, însă asta nu înseamnă că trebuie să îți alimentezi inima cu sentimente precum furie și ură. Renunta la ele, învață din lecțiile primite și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Scorpion - Renunță la teama de a iubi din nou

Ai fost rănită, însă asta nu înseamnă că trebuie să ții în jurul inimii tale acele ziduri groase și înalte pe care le-ai construit. Este momentul să le dărâmi, să fii vulnerabilă, să îți deschizi sufletul și să iubeșți din nou.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.