Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 aprilie - 2 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Săgetător - Renunță la frica de a da greș

Din greșeli înveți cele mai frumoase și importante lecții de viață; din greșeli crești mai mult că niciodată. Nu îți fie teamă de ele, unele sunt chiar frumoase, altele sunt dureroase... însă toate sunt necesare pentru a merge mai departe în viață.

Capricorn - Renunță la dorința de a proteja alți oameni

Înainte de a avea grijă de alți oameni, ai grijă de tine. Învață să fii puțîn egoistă și pune-te pe primul loc. Nu poți oferi iubire dacă sufletul tău este secat de energie și inima ta este obosită. Aceasta este o perioadă dificilă pentru tine, însă ai atât de multe lucruri de învățat din ea.

Vărsător - Renunță la așteptările mult prea mari pe care le ai de la ține

Învață să cobori puțin garda și să fii fericită cu tine. Îndrăznește să te apreciezi pentru ceea ce ești, să te bucuri de toate lucrurile pe care le-ai realizat până acum și să îți continui drumul cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Pești - Renunță la frica de schimbare

Acum ori niciodată. Este momentul să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți doreșți. Visul tău este chiar după colț, trebuie doar să faci un pas pentru el.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.