Tot ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor

Tot ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor

Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață cu sprâncene perfect aranjate și definite, ca și cum le-ai fi pieptănat și machiat cu grijă? Este posibil, datorită procedurii de laminare, care îți oferă sprâncene perfecte până la opt săptămâni

La început a fost pensarea, urmată de vopsirea sprâncenelor, apoi au apărut microblading-ul și extensiile. În prezent, procedura vedetă este laminarea sprâncenelor, care oferă un aspect natural și o formă perfectă.

Trendurile în machiaj s-au schimbat, iar sprâncenele accentuate puternic cu creion sau fard special nu mai sunt populare și sunt chiar considerate o greșeală majoră. Sunt de preferat sprâncenele definite, dar care arată cât mai natural cu putință. Astfel a apărut laminarea, o procedură care promite exact aceste calități, însă pe termen lung. Iată ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor:

Ce este laminarea sprâncenelor? Poate sună ca o procedură complicată, însă laminarea sprâncenelor este de fapt un permanent pentru sprâncenele tale, care le ajută să aibă o formă perfectă, pieptănate impecabil, cu aspect des și natural, cu firele pe care le ai deja.

Citeste continuarea pe eva.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri