Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor

Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață cu sprâncene perfect aranjate și definite, ca și cum le-ai fi pieptănat și machiat cu grijă? Este posibil, datorită procedurii de laminare, care îți oferă sprâncene perfecte până la opt săptămâni

La început a fost pensarea, urmată de vopsirea sprâncenelor, apoi au apărut microblading-ul și extensiile. În prezent, procedura vedetă este laminarea sprâncenelor, care oferă un aspect natural și o formă perfectă.

Trendurile în machiaj s-au schimbat, iar sprâncenele accentuate puternic cu creion sau fard special nu mai sunt populare și sunt chiar considerate o greșeală majoră. Sunt de preferat sprâncenele definite, dar care arată cât mai natural cu putință. Astfel a apărut laminarea, o procedură care promite exact aceste calități, însă pe termen lung. Iată ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor:

Ce este laminarea sprâncenelor? Poate sună ca o procedură complicată, însă laminarea sprâncenelor este de fapt un permanent pentru sprâncenele tale, care le ajută să aibă o formă perfectă, pieptănate impecabil, cu aspect des și natural, cu firele pe care le ai deja.

Citește și:

Citeste continuarea pe eva.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.