Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna mai 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este citatul care iti va ghida sufletul in luna mai 2021.

Balanță

Sarcina ta nu este să cauţi iubirea, ci doar să cauţi şi să găseşți toate barierele dinlăuntrul tău pe care ţi le-ai construit singur pentru a te feri de ea.

Scorpion

Atunci când cultivi momentul acum, îţi aminteşti în continuare lucruri din trecut, dar căutarea de sine s-a detaşat de această reamintire. Şi încă foloseşți viitorul, pentru chestiuni practice. Puterea dominantă a minţii, care este reţeta neîmplinirii, se risipeşte.

Săgetător

Adevărata “măsură” a vieţii unui om nu se poate obţine decât prin “lipsa de măsură”, dorind “fără măsură”, îndrăznind “fără măsură”, iubind “fără măsură”.

Capricorn

Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Citește și:

Vărsător

Aleg să fiu de neoprit. Sunt mai puternică decât grijile și problemele mele. Puterea celor din jur mă inspiră în fiecare zi. Mă concentrez asupra visurilor mele. Am încredere în intuiția mea și trăiesc o viață curajoasă.

Pești

Cel mai mare risc nu este să nu riști deloc…Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor.

foto main yurchak alevtina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.