Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 3-9 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Berbec

Știu că îmi va fi bine. Am încredere în Univers. Prosperitatea mă înconjoară, prosperitatea mă împlineşte, prosperitatea curge spre mine şi prin mine.

Taur

Sunt limitată doar de ceea ce cred eu că este posibil. În fiecare zi îmi dăruiesc iubirea, pasiunea, talentul şi bucuria ca un dar pentru lume.

Gemeni

Nimic nu se întâmplă fără motiv. Toate relaţiile mele au un scop şi mă împlinesc. Experienţele mele de astăzi sunt calea către ceva mai bun.

Rac

Sunt în pace cu mine. Sunt în conexiune cu Universul întreg. În adâncul ființei este un centru infinit de pace, precum un lac de munte, adânc și limpede.

Leu

Ies din zona de confort. Sunt deschisă schimbărilor! Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat.

Citește și:

Fecioară

Trec ACUM, dincolo de toate fricile și limitările altor oameni. Eu nu sunt limitările și fricile mamei mele și nici limitările și fricile tatălui meu. Eu sunt EU și atât.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.