Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 3-9 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Balanță

Mintea mea este cea care îmi creează experiențele. Sunt capabilă și am toată puterea să aduc binele și fericirea în viață mea. În mâinile mele stă toată puterea.

Scorpion

Nicio persoană, loc sau lucru, nu au putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea. Îmi creez propria realitate și tot ceea ce se manifestă în ea.

Săgetător

Gândesc lucruri pozitive despre mine. Sunt puternică. Sunt capabilă. Am încredere că pot să fac față la orice. Sunt sigură că va fi bine.

Capricorn

Sunt responsabilă pentru tot ceea ce fac. Eu îmi creez destinul și aleg să schimb lucrurile pentru mai bine. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până când nu voi reuși să îmi îndeplinesc visurile.

Citește și:

Vărsător

Este atât de ușor să fiu eu însămi. Este atât de ușor să am încredere în viitor. Este atât de ușor să îmi las destinul în mâinile Universului.

Pești

Am încredere în mine și alegerile mele. A-mi urma intuiția mă ține sănătoasă și în siguranță. Îmi ascult sufletul și fac ce îmi dictează inima.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.