Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 3-9 mai

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Prima saptamana a lunii mai pare sa fie destul de interesanta din punct de vedere astrologic. Iata de ce ai nevoie in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec - Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Nu te da batuta atat de usor, puterea este in mainile tale. Lupta pentru ceea ce iti doresti, iesi din zona de confort, fa greseli, invata din ele si continua pana cand vei ajunge sa iti implinesti visurile.

Taur - Ai nevoie sa ierti

Pentru a nu iti mai simti sufletul greu, trebuie sa inveti sa ierti cu adevarat. Iarta oamenii care ti-au gresit si, cel mai important, incearca sa faci pace cu trecutul. Nu mai poti schimba nimic. Concentreaza-te pe momentul prezent - esti fericita.

Gemeni - Ai nevoie de liniste

In prima saptamana a lunii mai ai nevoie de multa liniste. Iti doresti din tot sufletul sa reusesti sa iti pui in ordine gandurile, ideile si sentimentele astfel incat sa stii ca traiesti viata pe care ti-o doresti.

Citește și:

Rac - Ai nevoie sa fii sincera

Nu te mai ascunde dupa masti. Nu mai minti oamenii din jurul tau. Nu mai incerca sa ii multumesti pe toti, sa incerci sa ii protejezi, sa ai grija de ei. Este momentul sa spui ce ai pe suflet. Alege sa fii sincera.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.