Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 10-16 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Berbec

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Taur

Valorez atât cât mă apreciez. Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să îmi accept defectele, să fiu eu însămi într-o lume plină de măști.

Gemeni

Promit să fac tot posibilul pentru a mă elibera de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Rac

Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Citește și:

Leu

Scopul fiecărui suflet de pe această planetă ar trebui să fie să trăiască fiecare zi cu cea mai mare bucurie. Astăzi mă eliberez de toate gândurile negative și aleg să zâmbesc cu toată inima mea. Această este viața mea și aleg să o trăiesc în cel mai frumos mod posibil.

Fecioară

Nu renunț la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnesc obstacole. Știu că ce este al meu este pus deoparte și că Universul așteaptă momentul potrivit pentru a mi-l scoate în cale.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.