Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 10-16 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Balanță

Uneori trebuie să privesc puțin în interiorul sufletului meu și să văd ce putere incredibilă se ascunde acolo. Uneori trebuie să fac greșeli astfel încât să înveț cele mai importante lecții de viață. Uneori trebuie să depășesc obstacole dificile astfel încât să pot începe să îmi urmez din nou inima.

Scorpion

Primul pas pe un drum nou este dificil, însă mai dificil este să rămân într-o situație care nu mi se mai potrivește sau, și mai rău, nu mai există.

Săgetător

Degeaba caut fericirea în alte locuri... pentru că ceea ce caut este deja în mine. Începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Citește și:

Capricorn

Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Merit să fiu eu însămi într-o lume în care toți poartă măști.

Vărsător

Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Pești

Promit să îi iert pe ceilalți pentru tot răul pe care mi l-au făcut. Promit să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Promit să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

foto main: Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.