Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 10-16 mai

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în aceasta săptămână.

Săgetător - Ai nevoie de o pauză

Ești destul de prinsă cu numeroase taskuri profesionale în această săptămână; colac peste pupăză, partenerul de cuplu are nevoie de sprijinul tău moral într-o problemă mai delicată, personală. Faci tot posibilul să gestionezi cât mai bine întreaga situație și, în același timp, să rămâi pe linia de plutire. Programează-ți o vacanță, ai nevoie de relaxare.

Capricorn - Ai nevoie de îmbrățișări

Lucrurile par să fie tot mai simple pentru tine; încerci să acorzi mai multa atenție sentimentelor și emoțiilor pe care le ai și găsești puterea de a ajunge pe linia de plutire și de a merge mai departe. Chiar și așa, ai nevoie de oameni frumoși în jurul tău, care să te sprijine și să îți arate ce înseamnă să iubești necondiționat.

Citește și:

Vărsător - Ai nevoie de încurajari

Treci printr-o perioadă de schimbări destul de interesante și ai nevoie că alături de tine să fie oamenii la care ții și în care ai încredere pentru că știi că vei avea nevoie de sfaturile și încurajările lor în momentele mai dificile, când te vei confrunta cu probleme și obstacole majore.

Pești - Ai nevoie de iubire

Te așteaptă o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional; ești foarte fericită deoarece ieși din zona de confort pentru proiectele de care trebuie să te ocupi, însă nu mai ai timp de nimic. Simți nevoia ca partenerul de cuplu să înțeleagă prin ce treci și să îți fie alături în aceste momente.

foto main Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.