Setari Cookie-uri

5 uleiuri esențiale pe care să le incluzi în rutina ta de îngrijire a pielii

Uleiurile esențiale au devenit tot mai populare în ultimii, fiind folosite în numeroase moduri, de la aromaterapie și până la îngrijirea pielii și a părului.

Pentru a beneficia de toate efectele pozitive ale uleiurilor esențiale, trebuie în primul rând să le folosești corect. Deși sunt 100% naturale, uleiurile esențiale pot avea efecte nocive asupra pielii atunci când sunt utilizate greșit.

Uleiurile esențiale nu se aplică niciodată nediluate pe piele. Trebuie să le adaugi într-un ulei purtător, care este de obicei un ulei cu efect hidratant precum cel de măsline, migdale, sâmburi de sttruguri, avocado, jojoba etc. De asemenea, poți să pui câteva picături din uleiul tău esențial preferat în crema hidratantă pentru zi sau cea reparatoare pentru noapte. Iată câteva uleiuri esențiale pe care să incluzi în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii:

Ulei esențial de neroli pentru hidratare. Neroli are un puternic efect hidratant, ajutând la blocarea apei la nivelul pielii, ceea ce îl transformă într-un aliat ideal pentru pielea uscată.

Citește și:

Citeste continuarea pe eva.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.