Setari Cookie-uri

Energia Lunii Noi în Taur este încă puternică. Este timpul să profităm de ea, să ne dezlegăm de trecut și să fim fericiți

Mai avem o zi la dispoziție pentru a profita de energia Lunii Noi în Taur

Ziua de 11 mai a trecut, însă mai avem ziua de astăzi - ne putem schimba radical viața. Această este una dintre cele mai importante perioade ale anului 2021 din punct de vedere astrologic deoarece Luna Nouă în Taur este plină de transformări, de energii puternice.

În cazul așteptai un moment potrivit pentru a face schimbările necesare pentru a îți vedea obiectivele împlinite, atunci acesta este!

Nu mai avem timp de pierdut, trebuie să trecem la acțiune. Iată care este mantra divină după care trebuie să se ghideze fiecare zodie în parte:

Berbec - Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Taur - Nu mai aștept să se întâmple minuni sau să vină ocazia perfectă. Promit să încep chiar de azi să îmi schimb atitudinea, credințele, gândurile și viața.

Citește și:

Gemeni - Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc și sunt în siguranță. Sunt în pace!

Rac - Aleg să îmi văd viața mișcându-se în direcții diferite, toate fiind în mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decât erau în tinerețea mea.

Leu - Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Fecioară - Viața este schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel și că acest sfârșit este, de fapt, un nou început.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.