Setari Cookie-uri

Energia Lunii Noi în Taur este încă puternică. Este timpul să profităm de ea, să ne dezlegăm de trecut și să fim fericiți

Mai avem o zi la dispoziție pentru a profita de energia Lunii Noi în Taur

Balanță - Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Scorpion - Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Săgetător - Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Capricorn - Nu am fost creată să trăiesc deprimată, învinsă, vinovată, condamnată, rușinată sau lipsită de valoare. Am fost creată pentru a învinge.

Vărsător - Învăț să am răbdare. Să învăț. Să experimentez. Întotdeauna există loc pentru o nouă perspectivă, un nou pas, o nouă posibilitate, un nou început.

Citește și:

Pești - Chiar dacă nu pot controla tot ceea ce se întâmplă, îmi pot controla atitudinea cu privire la ceea ce se întâmplă. Și făcând acest lucru reușesc să îmi stăpânesc treptat schimbările.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.