Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 17-23 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Berbec

Mă eliberez de limitări, obstacole și de orice lucru sausituație care nu îmi este de folos. Invit cu brațele deschise claritatea și lumina în viața mea.

Taur

Lumea mea este o abundență de iubire, încredere și compasiune. Lumina mea strălucește cu putere și încredere în noapte, împrăștiind orice întuneric care m-ar putea cuprinde vreodată.

Gemeni

Știu să îmi ascult vocea inimii și inima mea vibrează de bucurie și de fericire. Manifest dorințele mele cele mai profunde și sunt profund recunoscătoare pentru tot.

Rac

Iubesc viața și sunt în armonie cu ea. Chiar dacă anxietatea și frică mă încearcă în acest moment, știu că am controlul asupra minții mele. Mă îndrept cu seninătate către pacea minții.

Citește și:

Leu

Cu fiecare respirație în care se angajează corpul meu inspir putere și expir frică, mă umplu de încredere și mă eliberez de tensiune.

Fecioară

Gândurile negative pleacă din mintea mea și le înlocuiesc rând pe rând cu gânduri pozitive. Sunt mult mai mult decât gândurile mele de frică, mânie sau panică și mă ridic deasupra lor.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.