Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 17-23 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Balanță

Am o energie fabuloasă care mă ajută să mut munții din loc. Pe măsură ce orele trec, energia mea rămâne cu mine, iar eu sunt din ce în ce mai creativă, fericită și entuziastă să îmi pot îndeplini visurile. Energia mea atrage numai lucruri bune în viața mea.

Scorpion

Mă iert și pe mine pentru greșelile pe care le-am făcut, pentru lucrurile pe care nu le-am făcut, pentru cât am putut sau pentru momentele când nu am putut. Mă iubesc și mă accept așa cum sunt acum, toată ziua și pentru totdeauna.

Săgetător

Numai oamenii puternici iartă și se eliberează de trecutul lor. Eu sunt puternică. Eu merg mai departe cu viața mea. Eu mă concentrez pe momentul prezent și privesc cu zâmbetul pe buze către viitor.

Capricorn

Mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl nutresc față de mine însămi. Pe măsură ce îmi schimb gândurile, lumea din jurul meu se schimbă și ea.

Citește și:

Vărsător

Trecutul meu este trecut și sunt pregătită să îl las în spate. Trecutul meu nu are nicio putere asupra viitorului minunat pe care îl creez chiar de azi, chiar prin această afirmație.

Pești

Inspir lumina vindecării în fiecare celulă din corpul meu și expir întunericul oricăror limitări, nemulțumiri, poveri, lucruri negative, dureri și suferințe, tipare învechite, tensiuni care îmi împovărau inima și corpul. Sunt liberă. Sunt bine. Sunt fericită.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.