Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 17-23 mai

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în aceasta săptămână.

Leu - Ai nevoie de atentie

Partenerul de cuplu te-a cam neglijat in ultima perioada, motiv pentru care in aceasta saptamana trebuie sa gaseasca o solutie pentru a iti acorda mai multa atentie. Pe plan profesional, spre final de saptamana ai sansa sa inchei o colaborare cu o persoana foarte importanta.

Fecioara - Ai nevoie de o vacanta

Ultima perioada a fost una obositoare, cu o rutina parca prea bine stabilita. Simti ca nimic nu se mai intampla in viata ta, motiv pentru care iti doresti foarte mult sa faci ceva diferit - poate ca o vacanta te va ajuta sa iti limpezesti mintea si sa iti faci ordine in ganduri si in sentimente.

Balanta - Ai nevoie de intelegere

In aceasta saptamana este posibil sa iti doresti sa fii singura, doar tu si gandurile tale. Ai nevoie ca oamenii din jurul tau sa inteleaga ca nu vrei sa te distantezi de ei, insa asta simte sufletul tau - si este pentru o scurta perioada de timp, nu pentru totdeauna. Serile vor fi destul de interesante deoarece vei incerca sa descoperi ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa iti asumi responsabilitati

Nu mai astepta ca lucrurile sa iti pice din cer. Asuma-ti responsabilitati, urmeaza-ti visurile, apuca-te de treaba. Fa ceva pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Chiar si un pas mic va fi suficient pentru inceput.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.