Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 7-13 iunie

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în aceasta săptămână.

Sagetator - Ai nevoie de timp liber

In ultima perioada ai fost mai tot timpul pe fuga. Ai foarte multe taskuri si sarcini pe cap si iti este tot mai greu sa reusesti sa le rezolvi fara sa ramai in urma cu timpul. De ce ai nevoie in aceasta perioada? De putina relaxare; trebuie sa inveti sa te pui pe primul loc, sa iti incarci bateriile si sa te bucuri si de lucrurile marunte ale vietii.

Capricorn - Ai nevoie de sfaturi

Esti intr-un moment mai dificil; simti ca te afli la o rascruce de drumuri si, oricat de mult ai incerca sa analizezi situatia si sa faci schimbarile potrivite, nu iti dai seama care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Discuta cu o persoana de incredere, te va ajuta foarte mult.

Varsator - Ai nevoie de o pauza

Esti destul de prinsa cu numeroase taskuri profesionale in aceasta saptamana; colac peste pupaza, partenerul de cuplu are nevoie de sprijinul tau moral intr-o problema mai delicata, personala. Faci tot posibilul sa gestionezi cat mai bine intreaga situatie si, in acelasi timp, sa ramai pe linia de plutire. Programeaza-ti o vacanta, ai nevoie de relaxare.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de timp

Ai foarte multe lucruri pe cap de care trebuie sa te ocupi in aceasta saptamana si nu mai stii cum sa iti planifici programul astfel incat sa rezolvi tot ce iti propui. In cazul in care nu iti ajunge timpul, indrazneste sa ceri ajutorul colegilor de echipa.

foto main S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.