Setari Cookie-uri

4 Obiceiuri care te împiedică să atragi iubirea și să îți găsești sufletul pereche

Atragi iubire în viața ta? Ești în relațiile potrivite? Sau încerci de ceva vreme și îți dai seama că te lovești continuu de aceleași piedici și obstacole?

De ce nu reușești să atragi ceea ce îți visezi și ajungi să atragi opusul dorințelor tale? Răspunsul este chiar la tine.

Iată care sunt cele 4 lucruri care te împiedică să atragi iubirea și să îți întâlnești sufletul pereche.

1. Pui oamenii pe un piedestal

Este ușor să îți pui ochelari cu filtru special și să încerci să atragi dragostea în viața ta. Însă acesta este un joc mult prea periculos pentru ține deoarece te face să nu mai fii atentă la aspectele negative ale situațiilor în care te afli. Cum poți găsi iubirea adevărată, dragostea autentică atunci când tu pui oamenii greșiți pe un piedestal și îți imaginezi iubire acolo unde nu există?

De ce nu atragi iubirea adevarata?

foto main: Viktoriya Pavliuk, Shutterstock

Iată câteva moduri în care este posibil să îi idealizezi pe alții:

Citește și:

- cauți perfecțiunea.

Este bine să ai standarde, însă nu uita că nimeni nu este perfect. Iubirea implică acceptarea și înțelegerea defectelor reciproce. Dacă ți-ai propus să cauți perfecțiunea, vei trece cu vederea atâtea suflete frumoase și vei atrage mincinoși și manipulatori care se prefac că se potrivesc dorințelor tale.

- îți creezi o fantezie.

Când ești pe cale să întâlnești pe cineva, este bine să fii optimistă. Însă mare atenție aici! Nu confunda optimismul cu crearea unei fantezii despre persoana pe care o întâlnești, transformând-o pe aceasta în partenerul perfect cu care poți construi relația perfectă.

- cauți pe cineva de care ai nevoie.

Căutarea dragostei nu ar trebui să vină dintr-un loc al disperării. Da, trebuie să cauți aceste lucruri, însă nu trebuie să simți că ai nevoie de ele. Dacă încerci să găsești un partener care să umple anumite "goluri" din viața ta, vei deveni dependentă de acea persoană - și astfel vei ajunge într-o relație toxică.

Citește și:

2. Nu te iubești

Stima de sine și iubirea de sine dictează calitatea relațiilor dintre oameni; așadar, dacă vrei să te afli într-o relație specială, reală, matură, sinceră, atunci trebuie că pentru început să îți oferi iubirea pe care tu o meriți.

De foarte multe ori oamenii caută dragoste în afară lor fără să știe că singura iubire de care au nevoie se află în sufletul lor.

Iată câteva semne că îți lipsește iubirea de sine necesară pentru a atrage iubirea adevărată, de cuplu, în viața ta:

- întotdeauna te compari cu alți oameni;

- întotdeauna te pui pe ultimul loc;

- te neglijezi non stop;

- simți că nu meriți să fii fericită;

- le permiți altor oameni să se poarte urât cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.