Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Berbec - Trebuie să renunți să mai fii negativistă

Viață ta se întâmplă așa cum tu alegi să se întâmple. Dacă ești negativistă, vei atrage doar lucruri negative nu doar în prezent, ci și în viitor. Încearcă să fii mai deschisă și să înveți să îți numeri binecuvântările - ai atât de multe motive pentru care să fii fericită.

Taur - Trebuie să renunți la zgomotul din jurul tău

Învață să nu te mai concentrezi pe micile detalii care nu îți permit să vezi cât de norocoasă ești. Învață să nu mai complici lucrurile, ci din contră - să te bucuri la fiecare detaliu mărunt, să fii fericită cu ce ai și să vezi frumusețea vieții de acum.

Gemeni - Trebuie să renunți la oamenii care te trag în jos

Citește și:

Încearcă să te eliberezi (sau cel puțin să păstrezi distanța) de tot ce te leagă de oamenii care te trag în jos, care nu se bucură pentru tine, care nu îți sărbătoresc succesul, care nu știu să fie acolo când ai nevoie de ei. Te vei simți ușurată după ce vei face acest pas.

Rac - Trebuie să renunți la frica de viitor

De ce îți este frică? De ce urmează să se întâmple? Aceasta este viața ta. Dacă nu ieși din zona de confort, dacă nu îți asumi riscuri, dacă nu avansezi, dacă nu evoluezi, vei ajunge peste ani și ani să regreți că nu ai făcut tot posibilul pentru a avea o viață pe care să o povestești cu un zâmbet larg pe buze.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.