Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Leu - Trebuie să renunți să încerci să controlezi viața

Nu mai controla viața pentru că astfel vei ajunge să trăiești într-un mod complet diferit de planul Universului. Fă un pas în spate și încearcă să îi dai divinității o șansă să îți arate ce plan frumos a pregătit pentru tine.

Fecioară - Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru alți oameni

Învață să te pui pe primul loc înainte de a îi pune pe alții pe un piedestal. Învață să te iubești pe tine înainte de a îi iubi pe alții. Învață să îți faci griji pentru tine înainte de a îți face griji pentru alții. Învață că tu ești cea mai importantă.

Balanță - Trebuie să renunți la scuze

Nu trebuie să cauți scuze pentru a amâna ce urmează să se întâmple. Permite-i Universului să îți arate ce are pregătit pentru tine, permite-i destinului să își urmeze cursul normal. Ai încredere că va fi bine.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de a da greș

Și dacă dai greș ce? Înveți o lecție importantă (sau chiar mai multe). Nu îți mai fie atât de teamă de eșecuri - acestea sunt adevărate binecuvantari deghizate. Trăiește așa cum vrei să trăiești, asumă-ti riscuri, luptă pentru ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.