Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Săgetător - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Prea mult te concentrezi pe ce ar putea fi mâine și astfel ajungi să ratezi ce se întâmplă acum. Încearcă să renunți la acest obicei și să trăiești mai mult în prezent. Acum se întâmplă viața ta, nu știi ce îți va aduce ziua de mâine. De fapt, nici nu știi dacă se va întâmpla.

Capricorn - Trebuie să renunți la trecut

Învață să îți vindeci rănile; nu te mai întoarce acolo unde ai suferit cel mai mult pentru că astfel nu reușești să mergi mai departe cu viața ta și, în plus, îți faci singură rău. Concentrează-te pe ce se întâmplă acum, nu pe ce a fost.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința ta de a controla totul

Citește și:

Este momentul să încerci să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Învață că nu poți controla totul, este imposibil - nimeni din această lume nu poate face asta. Lasă-te purtată de val, nu mai lupta împotriva destinului.

Pești - Trebuie să renunți să mai cauți fericire în alte locuri

O cauți acolo unde nu trebuie. Fericirea este adânc înrădăcinată în sufletul tău - acolo găsești cea mai pură, cea mai sinceră fericire - cea reală și de care ai nevoie cu adevărat. Crede-mă, este ascunsă în interiorul tău. Caut-o și luptă să o descoperi.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.