Setari Cookie-uri

Eclipsa totală de Lună în Săgetător de pe 26 mai vine să ne elibereze de poverile sufletești. Sfatul Universului pentru zodii

De obicei toți oamenii au o rutina pe care o urmează în viață. Uneori există o dorință puternică de a ne elibera de ea și de a încerca lucruri noi. Vestea bună este că această eclipsă totală de Lună în Săgetător este ocazia perfectă pentru a ieși puțin din zona de confort. Această perioadă cu energii incredibile va dezlănțui, totuși, turbulențe emoționale puternice și va aduce dezvăluiri neașteptate. 

Eclipsa totală de Lună în Săgetător de pe 26 mai este un eveniment astrologic foarte rar. Luna strălucește mai puternic ca niciodată pe cerul nopții, schimbându-și nuanța într-un roșu puternic pe măsură ce se eclipsează de umbra Pământului.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Învață arta comunicării

Universul te săftuiește să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să înveți să comunici deschis și sincer. Împărtășește secretele pe care le ai cu oamenii din jurul tău pentru a te apropia de ei și a îți exprima nevoia de iubire.

Taur - Învață să te liniștești

Următoarea perioadă este perfectă pentru eliberarea emoțională; este momentul să lași deoparte grijile, întrebările fără răspuns, scenariile și toate lucrurile care nu îți permit să te bucuri de viața pe care o trăiești acum. Învață să apreciezi și să fii fericită cu ce ai.

Citește și:

foto muratart, Shutterstock

Gemeni - Renunță la trecut

Această perioadă te învață să renunți la sentimentele suprimate legate de relațiile din trecut. Este posibil să fii dezamăgită și rănită, însă asta nu înseamnă că trebuie să te întorci de fiecare dată acolo unde a durut cel mai tare. Mergi mai departe cu viața ta.

Rac - Spune ce ai pe suflet

Învață să te exprimi deschis, să comunici fără perdea astfel încât să rezolvi problemele pe care le ai în relațiile din viața ta. Nimeni nu citește gânduri, nimeni nu știe ce se află în sufletul tău dacă nu vorbești despre asta.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.