Setari Cookie-uri

Eclipsa totală de Lună în Săgetător de pe 26 mai vine să ne elibereze de poverile sufletești. Sfatul Universului pentru zodii

De obicei toți oamenii au o rutina pe care o urmează în viață. Uneori există o dorință puternică de a ne elibera de ea și de a încerca lucruri noi. Vestea bună este că această eclipsă totală de Lună în Săgetător este ocazia perfectă pentru a ieși puțin din zona de confort. Această perioadă cu energii incredibile va dezlănțui, totuși, turbulențe emoționale puternice și va aduce dezvăluiri neașteptate. 

Leu - Trebuie să fii sinceră cu tine

În această perioadă trebuie să analizezi mai bine, într-o manieră mai realistă, obiceiurile tale zilnice și să fii sinceră cu tine. Ești fericită? Ai ceva de schimbat la viața ta? Ce poți face pentru a aduce și mai multe zâmbete? Cum îți poți bucura sufletul?

Fecioară - Ieși din zona de confort

Această perioadă este ocazia perfectă pentru a ieși din zona de confort. Pe plan personal alegi să îți exprimi clar emoțiile profunde; în ceea ce privește viața profesională, ieși din zona de confort, îți asumi responsabilități și înveți lucruri noi.

Balanță - Îți deschizi sufletul în față oamenilor din jurul tău

Începi să fii mai sinceră și mai deschisă cu oamenii din jur. Înveți să dărâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să îți arăți vulnerabilitatea. Vorbești fără perdea despre sentimentele și emoțiile tale, iar aceste lucruri aduc binecuvântări neașteptate în viața ta.

Citește și:

Scorpion - Nu mai căuta răspunsuri la întrebări dificile

Toate la timpul lor. Nu mai complica lucrurile singură, nu-ți mai face scenarii, nu mai încerca să cauți răspunsuri la întrebări care te macină. Învață să faci un pas în spate și să te lași purtată de val. Încearcă să îi permiți Universului să preia controlul.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.