Setari Cookie-uri

Eclipsa totală de Lună în Săgetător de pe 26 mai vine să ne elibereze de poverile sufletești. Sfatul Universului pentru zodii

De obicei toți oamenii au o rutina pe care o urmează în viață. Uneori există o dorință puternică de a ne elibera de ea și de a încerca lucruri noi. Vestea bună este că această eclipsă totală de Lună în Săgetător este ocazia perfectă pentru a ieși puțin din zona de confort. Această perioadă cu energii incredibile va dezlănțui, totuși, turbulențe emoționale puternice și va aduce dezvăluiri neașteptate. 

Săgetător - Îți acorzi prioritate

De obicei încerci să ajuți oamenii din jurul tău, punându-te mereu pe ultimul lor. Ei bine, în următoarea perioadă lucrurile se schimbă radical pentru tine. Acum este momentul ideal pentru a îți acorda prioritate și a te concentra pe nevoile tale.

Capricorn - Concentrează-te doar pe tine

Trebuie să îți reevaluezi valorile dacă vrei că această eclipsă de lună să fie uimitoare pentru tine. Încearcă să faci lucruri care să te bucure cu adevărat. De asemenea, este momentul să te eliberezi de emoțiile ascunse în sufletul tău, de lucrurile inutile și de oamenii toxici.

Vărsător - Alege să fii liberă

Următoarea perioadă pare să fie una plină de schimbări pentru tine. Îndrăznești să vezi ce este dincolo de zona de confort. Universul te sfătuiește să îi permiți spiritului tău să se dezlănțuie și să se exprime cum știe mai bine. Lasă-te condusă de intuiție și vezi către ce te îndreaptă.

Citește și:

Pești - Schimbări frumoase pe plan profesional

Trebuie să încerci să construiești relații bune cu oamenii din jurul tău; socializează părăsind zona ta de confort. Visurile tale ar putea fi împlinite dacă îți permiți să te exprimi și să comunici liber, fără perdea. Ai ocazia să întâlnești persoanele potrivite care să investească în planurile tale.

foto main Jurik Peter, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.