Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie

Horoscopul sufletului. Rostește mantra potrivită zodiei tale în următoarea săptămână și vei vedea câte lucruri minunate ți se vor întâmpla.

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște.

Berbec

În loc să vorbesc, încep să acționez. În loc să visez, încep să iau măsuri. Aleg să îmi asum răspunderea pentru tot ce am de făcut și să mă apuc de treabă. Viitorul este în mâinile mele.

Taur

Preiau frâiele vieții mele. Învăț că pentru a face o schimbare cu adevărat importantă în viață, nu trebuie să permit nimănui să fie responsabil pentru mine. Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile.

Gemeni

Viața este așa cum este. Învăț să o accept, să nu mai fug de ea și să cresc odată cu trecerea timpului și cu toate lecțiile pe care Universul mi le scoate în față. Nu contează ce s-a întâmplat. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce fac de acum înainte.

Citește și:

Rac

Îmi predau grijile Universului. Fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate ce plan minunat are pregătit pentru mine. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă și să mă bucur de momentul prezent.

Leu

Accept ceea ce se întâmplă. Aleg să îmi învăț lecția din această situație și să merg mai departe. Nu contează ce a fost, deja face parte din trecut. Ceea ce contează cu adevărat este ce aleg să fac acum și pe viitor.

Fecioară

Sunt recunoscătoare pentru că am ocazia să petrec o zi minunată, cu bune și cu rele, cu urcușuri și coborâșuri, cu surprize și greutăți, cu lecții de viață importante.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.