Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 31 mai - 6 iunie

Horoscopul sufletului. Rostește mantra potrivită zodiei tale în următoarea săptămână și vei vedea câte lucruri minunate ți se vor întâmpla.

Balanță

Cred în mine suficient pentru a îmi împlini visurile. Universul are planuri frumoase pentru viitorul meu. Indiferent de cât de greu este momentul prezent, aleg să merg mai departe și să lupt pentru a fi fericită.

Scorpion

Călătoria mea în viață nu este o cursă, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Călătoria mea prin viață este o plimbare minunată, în care există iubire, răbdare și dorința de a învață, de a descoperi, de a trăi cu adevărat.

Săgetător

Unele lucruri care îmi ocupă mintea astăzi nu mă vor afecta în cinci ani, cinci luni sau poate că nici măcar în cinci săptămâni. De aceea aleg să nu mă mai pierd în aceste probleme care nici măcar nu contează.

Capricorn

Fericirea este singură care contează. Ia acum, în acest moment, aleg să îmi văd sufletul fericit. Îmi promit să am grijă de mine, să mă iubesc și să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă în care inima mea a zâmbit cu adevărat.

Citește și:

Vărsător

Cea mai eficientă metodă de a mă îndepărta de ceea ce nu îmi doresc este să îmi îndrept atenția treptat și în mod consecvent asupra lucrurilor pe care mi le doresc.

Pești

Nu mă mai las afectată de nimic. Este posibil să nu pot controla toate lucrurile pe care oamenii le spun și le fac. Însă pot decide să nu mă mai las influențată de acestea.

foto main Lia Koltyrina Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.