Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 10 iunie vine pentru a ne reaminti că totul este trecător în viață. Acum putem începe un nou capitol 

Este momentul să profităm de energia primită din partea Universului, să ne adunăm puterile, să ne ridicăm de la pământ și să dăm pagina. Este un nou început, un nou capitol. Avem ocazia să o luăm de la capăt și să ne rescriem viața. Aceasta este șansa noastră,  să avem încredere în noi și să profităm de ea. 

În cazul în care avem conflicte de rezolvat, acesta este cel mai bun moment pentru a lăsa trecutul în urmă, pentru a ierta persoanele care ne-au greșit și pentru a o lua de la capăt. Important este să ne liniștim inima, să nu mai ținem ranchiună, să iertăm cu adevărat și să ne eliberăm de toate acele emoții și sentimente dureroase care nu ne permit să ne vindecăm cu adevărat.

Ce trebuie să facem în timpul Lunii Noi:

1. Este momentul să ne notăm intențiile

În momentul în care facem asta ni le întipărim în minte și acționăm conform gândurilor noastre. După ce ne-am scris visurile și planurile, trebuie să le citim cu voce tare și să ne trimitem dorințele către Univers.

2. Putem alege o afirmație

Acum este momentul să ne gândim la ce fel de energie ne dorim să luăm cu noi în acest nou ciclu lunar. Afirmațiile sunt o modalitate excelentă de a clarifica ceea ce ne dorim.

Citește și:

Este important să facem o listă de afirmații pe care să le citim cu voce tare pe măsură ce luna răsare pe cer. În timp ce intențiile stabilesc tonul a ceea ce ne dorim să facem, afirmațiile se referă la ceea ce vrem să fim și să întruchipăm.

Exemple de afirmații:

"Am încredere în mine. Sunt puternică. Am tot ce îmi trebuie pentru un nou început."

"Sunt fericire. Aduc pace și iubire în acest nou ciclu de lumină."

"Atrag tot ce este frumos în viața mea. Mă eliberez de trecut, de durere, de suferință și îmi încarc inima cu fericire și cu bunătate."

"Împărtășesc iubirea din sufletul meu cu oamenii din jur."

foto main IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.