Luna Nouă de pe 10 iunie vine pentru a ne reaminti că totul este trecător în viață. Acum putem începe un nou capitol 

Luna Nouă de pe 10 iunie vine pentru a ne reaminti că totul este trecător în viață. Acum putem începe un nou capitol 

Este momentul să profităm de energia primită din partea Universului, să ne adunăm puterile, să ne ridicăm de la pământ și să dăm pagina. Este un nou început, un nou capitol. Avem ocazia să o luăm de la capăt și să ne rescriem viața. Aceasta este șansa noastră,  să avem încredere în noi și să profităm de ea. 

Pe data de 10 iunie avem Lună Nouă în zodia Gemeni. Luna Nouă se întâmplă o dată pe lună, când Luna și Soarele se întâlnesc pe cer, declanșând un nou ciclu de lumină. În momentul în care avem Lună Nouă pe cer, aceasta este invizibilă pentru noi pe Pământ, apoi răsare încet precum o semilună.

De reținut este faptul că energia Lunii Noi durează aproximativ 3 zile înainte și după evenimentul ceresc, așa că ar fi bine să profităm de această energie - pentru că întotdeauna este una benefică pentru noi.

Care este semnificația spirituală a Lunii Noi?

Luna Nouă este momentul în care putem stabili intenții și lansa noi proiecte. Deocare lunile noi se întâmplă o dată pe lună și semnifică începutul unui nou ciclu, ne putem gândi la ele ca la o resetare cosmică - Universul ne oferă șansa de a o lua de la capăt, de a ne face alte visuri, de a avea alte planuri, de a începe un nou capitol al vieții noastre.

luna noua in gemeni pe 10 iunie 2021

foto yaalan, Shutterstock

Acum este momentul în care putem învăța lecțiile importante din ultima perioadă astfel încât să le punem în aplicare și să nu mai facem aceleași greșeli. Acum este momentul de a ne demonstra nouă că suntem capabili să reușim tot ce ne-am propus.

Luna Nouă în Gemeni. Universul ne oferă șansa unui nou început

Luna Nouă în Gemeni se manifestă prin nevoia unei schimbări. Suntem foarte spontani și încercăm să ieșim din zona de confort, urmându-ne visurile și ideile.

Pe plan personal reușim să ne deschidem sufletele și să spunem care sunt sentimentele noastre. Nu ne mai este teamă să vorbim fără perdea despre ce simțim cu adevărat. Oamenii din jurul nostru vor aprecia sinceritatea noastră și, astfel, vor fi și ei inspirați să vorbească la rândul lor despre stările și emoțiile lor.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri