Setari Cookie-uri

Ce ne aduce Luna Noua in Gemeni de pe 10 iunie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Energia zodiei Gemeni si puterea Lunii Noi se concentreaza pe vulnerabilitatile noastre, pe magie si pe dorinte profunde. Incepe un nou ciclu. Este timpul sa dam pagina si sa ne pregatim sufletele pentru un nou capitol. 

Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec - Nu te mai intoarce in trecut

Este momentul sa lasi in spate trecutul si sa te concentrezi asupra prezentului. Acum este viata ta. Acum se intampla minunea. Acum poti fi fericita cu adevarat. Nu mai alege sa te intorci acolo unde te-a durut cel mai tare.

Taur - Tu singura te poti vindeca

Nu trebuie sa alergi in stanga si in dreapta cautand vindecare. Opreste-te din aceasta fuga permanenta si asculta-ti inima. Priveste in sufletul tau - acolo vei gasi pacea de care ai nevoie in aceasta perioada. Acolo vei gasi fericirea pura si sincera - iti apartine in totalitate.

Gemeni - Traieste pentru momentul prezent

Trebuie sa inveti sa fii recunoscatoare pentru lucrurile minunate ce ti se intampla, pentru fericirea cu care se hraneste sufletul tau, pentru fiecare minune de care ai parte. Trebuie sa inveti sa apreciezi ceea ce conteaza cu adevarat. Trebuie sa inveti sa traiesti in momentul prezent.

Citește și:

Rac - Asculta-ti intuitia

Treci printr-o perioada plina de schimbari interesante. Chiar daca oamenii din jur iti sunt alaturi si iti dau sfaturi bune, cel mai indicat ar fi sa iti asculti intuitia. Tu stii cel mai bine ce te face fericita cu adevarat si de ce ai nevoie in urmatoarea perioada. Lasa-te condusa de ce iti dicteaza sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.