Setari Cookie-uri

Ce ne aduce Luna Noua in Gemeni de pe 10 iunie. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Energia zodiei Gemeni si puterea Lunii Noi se concentreaza pe vulnerabilitatile noastre, pe magie si pe dorinte profunde. Incepe un nou ciclu. Este timpul sa dam pagina si sa ne pregatim sufletele pentru un nou capitol. 

Leu - Invata sa te pui pe primul loc

Nu poti oferi iubire daca sufletul tau este gol. Nu poti fi acolo pentru oamenii din jurul tau daca simti ca nu mai poti duce. Invata sa faci un pas in spate, sa fii putin egoista si sa te pui pe primul loc. Gandeste-te la tine inainte de a te gandi la altii. Ai grija de inima ta, protejeaz-o si incarc-o cu energii frumoase.

Fecioara - Ai rabdare cu planurile tale

Lucrurile nu se schimba peste noapte. Este momentul sa inveti sa ai rabdare cu planurile tale. Intre timp, incearca sa te bucuri de calatorie pentru ca aceasta este mult mai importanta decat destinatia in sine. Acum ai ocazia sa inveti, sa te dezvolti, sa devii cea mai buna versiune a ta.

Balanta - Spune ce ai pe suflet

A venit momentul sa vorbesti despre ceea ce simti cu adevarat. A venit momentul sa permiti oamenilor sa te cunoasca si sa afle cine esti si ce iti doresti de la ei. A venit momentul sa nu iti mai fie teama sa spui ce ai pe suflet.

Citește și:

Scorpion - Invata sa fii fericita cu ce ai

Nu mai alerga in stanga si in dreapta dupa fericire - fericirea nu vine din exterior (iar cea care vine este doar trecatoare) - adevarata fericire este adanc ascunsa in sufletul tau si asteapta sa fie descoperita. Fii recunoscatoare pentru ce ai, pentru fiecare clipa frumoasa si bucura-te de viata asa cum este ea.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.